ponedeljek, 26. december 2016

Prednosti tekalne steze NordicTrack 2450

Monitor zdravja in vadbe
 Tudi najboljše vadbene naprave bi bile le pol ali manj uporabne brez zdravstvenih podatkov. Visoko kakovostne tekalne steze tako vedno prinašajo sistem, ki med vadbo nadzoruje vitalne znake svojih uporabnikov. NordicTrack 2450 in 1750 se na zbiranje zdravstvenih podatkov zanašata z uporabo svojih brezžičnih merilcev srčnega utripa, ki se namestijo okoli prsi. Pas na zaslon pošilja nenehne odčitke in tako omogoča, da med vadbo ostanete v optimalnem pasu treniranja. Za pridobivanje točnejših podatkov, ali, če prsnega pasu raje ne uporabljate, lahko prav tako uporabite dodatne senzorje na držalih. Te podatke lahko uporabite z interaktivnimi vadbami, povezanimi s srčnim utripom, ki so vgrajene v napravo.



 Lastnosti zabave
 Poleg spletne povezave s sistemom Android, polno barven zaslon na dotik prav tako nudi široko paleto vadbenih lastnosti, ki jih nudita obe napravi. Vsi ljubitelji glasbe, ki želijo teči ob svoji najljubši glasbi bodo veseli ob dejstvu, da tako NordicTrack Commercial 2450 kot 1750 podpirata zunanje digitalne predvajalnike glasbe, kot je iPod in ostali prenosni MP3 predvajalniki. K mešanici dodajte še visoko kakovostne zvočnike in med tekom se boste znašli v glasbenih nebesih. Niste pa omejeni le na vgrajene zaslone, saj imata obe stezi tudi držala za tablične računalnike. Če ne želite nenehno preklapljati med svojimi podatki o zdravju, statistiko vadbe, zemljevidi in drugimi stvarmi, ki jih lahko prikažete, lahko kot dodaten zaslon dodate še tablico.

 Garancija
 Vse tekalne steze znamke NordicTrack imajo zelo radodarne garancije.

NordicTrack

Commercial 2450 in 1750 prav tako spadata v to skupino. Prodajna cena obeh naprav vključuje doživljenjsko garancijo na motor in ogrodje, pet let na dele in elektroniko in dve leti na delo. Prav tako vas ščiti dodatna 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Zapomnite si, da boste mogli za upoštevanje te garancije razstaviti enoto in plačati poštnino vračila. In naš zaključek je Stari pregovor pravi »svoje odločitve sprejemamo s čustvi in jih racionaliziramo s svojo logiko.« Medtem ko so vsi tehnični podatki pomembni, so lastnosti tiste, ki določijo naš nakup in se prepričajo, da se med vadbo počutimo odlično. Napravi, ki ju primerjavo, vse teste prestaneta z veliko prednostjo; tako na logičnem, kot čustvenem koncu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar